Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Η Κρήτη είναι ένας τόπος ευλογημένος. Όποιος την επισκεφτεί μαγεύεται, ξανάρχεται, συχνά εγκαθίσταται εδώ. Το ίδιο έκανε και η Ελιά, που έφτασε στην Κρήτη από τη Μεσοποταμία πριν από περίπου 7.500 χρόνια. Το ήπιο μεσογειακό κλίμα του νησιού, το άφθονο νερό και το ιδιαίτερό του έδαφος ήταν ιδανικά για το ευγενικό αυτό δέντρο και τον πολύτιμο καρπό του. Έτσι η Ελιά ρίζωσε στην Κρήτη.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Κρητικό Ελαιόλαδο είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου: νόστιμο, θρεπτικό και πολύ υγιεινό. Παράγεται εδώ και χιλιετίες στην Κρήτη, με τρόπους που λίγο διαφέρουν σήμερα από την αρχαιότητα. Σε μία εποχή που στην διατροφή κυριαρχεί το φτηνό και γρήγορο φαγητό, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα υβρίδια, τα συντηρητικά, εμείς προσφέρουμε το Κρητικό ελαιόλαδο, ένα 100% φυσικό προϊόν με μοναδικές ιδιότητες που το κάνουν κατάλληλο, πέρα από γευστικό τρόφιμο, για συντηρητικό, καλλυντικό, φάρμακο, φωτιστικό καύσιμο και πολλά άλλα. Για αυτό εξάλλου, από την αρχαιότητα αδιάκοπα έως τις μέρες μας, χρησιμοποιείται ως σύμβολο και ιερή ουσία για κάθε είδους θρησκευτικό τελετουργικό. Το δέντρο της Ελιάς, η Ελιά ως καρπός και το Ελαιόλαδο έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ιστορίας, της οικονομίας, του πολιτισμού και, κυρίως, της καθημερινής ζωής της Κρήτης. Είναι, χωρίς υπερβολή, ο Πράσινος Χρυσός του νησιού.

 

 • 28/01/15

  Eliva - Crete at the promotion of Greek products at Skypervilla in Frankfurt

  http://www.skyper-frankfurt.de/de/skyper-villa/


   

 • 30/07/14

  Zorbas - the Greek at Kokkino Chorio - we were there!

  http://www.eliva-crete.com/


   

 • 2013-20-11

  Καλωσορίσατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας , όπου , εκτός από το εξαιρετικό ελαιόλαδο μας,
  σύντομα θα μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε μια ποικιλία από ντόπια κρητικά προιόντα.

   


   

 • 2013-10-18

  Δείτε εδώ μια σπάνια συλλογή από παλιές φωτογραφίες τραβηγμένες στην Κρήτη. Πατήστε εδώ.

   


   

 • 2013-08-15

  Διαβάστε εδώ το αρθρό του  CNN , σύμφωνα με το οποίο η Κρήτη λαμβάνει την πρώτη θέση για το καλό της φαγητό και την γευστική της κουζίνα.Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο link.

   


   

Want to be the first to try our natural products from Crete...

Online Shop Eliva